EDUCATIE ACVATICA BEBELUSI

Principalul nostru scop este ca bursuceii sa se dezvolte armonios, iar contactul cu apa, inca din primele luni de viata, contribuie in mare masura la indeplinirea lui.

Am adunat la Bursuceii Veseli o echipa de profesionisti, pentru ca suntem constienti de importanta legaturii bebelusilor cu universul acvatic si de beneficiile uriase pe care le pot dobandi de pe urma educatiei acvatice.

Educatia acvatica la bebe nu este un moft, ea contribuie la motricitatea bebelusilor, ajuta la dezvoltatea armonioasa si chiar la rezolvarea unor probleme congenitale legate de picioruse.

DESPRE BAZIN

Bazinul nostru este bebe – friendly. Temperatura din interior are aprox. 36 grade, o temperatura egala cu temperatura de la suprafata pielii, ceea ce ajuta la aclimatizarea micutilor.

Temperatura apei are aprox. 32 de grade, o temperatura in care bebelusii se simt confortabili. Curatarea apei se face folosind hidroliza cu sare, astfel incat sa avem constant o calitate superioara a apei. Nu folosim pastile de clor! Apa din bazin este zilnic improspatata.

DESPRE CURSURI

Prin intermediul unor programe dedicate si adaptate fiecarei categorii de varsta, instructorii ii vor ajuta pe micuti sa-si perfectioneze instinctele de inotatori si sa-si descopere abilitatile fizice. Intreaga echipa este formata din specialisti cu o experienta vasta in domeniul programelor de inot.

Totodata, ne dorim sa contribuim activ la crearea unei lumi mai bune pentru toti copiii, motiv pentru care oferim abonamente reduse la toate cursurile de  inot specializate pentru micutii care au nevoie de recuperare, sau de mai multa atentie din partea adultilor, pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Sprijinim copiii  care sufera de Sindrom Down, sau de alte afectiuni care impiedica buna lor dezvoltare din punct de vedere motric. La Bursuceii Veseli, micutii dumneavoastra sunt pe mainile celor mai buni specialisti in kinetoterapie/hidrokinetoterapie, oameni deosebiti si extrem de dedicati, pentru care fericirea copiiilor este mai presus de orice.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Piscina Bursuceii Veseli este locul ideal in care copii pot invata sa inoate inca de la cele mai fragede varste. Fiind conceputa special pentru copii, piscina dispune de un sistem foarte performant si inovator de filtrare si dezinfectare a apei. Sistemul de descompunere prin electroliza a clorului in clor natural si dozarea constanta a acestuia urmareste ca apa sa fie perfecta pentru pielea bebelusilor. Cu ajutorul instructorilor nostri specializati in lucrul cu copiii, micutii vor depasi frica de apa si in scurt timp vor inota ca niste profesionisti.