ECHIPA BURSUCEILOR

O echipa de profesionisti dedicata total copiilor

Anca Tatomir

Fondator si Manager Bursuceii Veseli

Absolventa a facultatii de Business din cadrul Universitatii Lancaster, Marea Britanie si a unui masterat la Londra in cadrul prestigioasei Central Saint Martins, Anca a ales Romania din dorinta de a deschide un business propriu, lucrul care s-a materializat in scurt timp de la venirea in tara. Incepand cu anul 2011 organizeaza expozitii de arta, iar in anul 2013 deschide o galerie de arta contemporana in Bucuresti. Ca events manager are peste 60 de evenimente culturale organizate – expozitii, concerte, lansari de revista, piese de teatru etc. Proiectul Bursuceii Veseli a debutat odata cu Septembrie 2013.

Ancuţa Milea

Receptionista

mai multe depsre Ancuta

Ana este o persoană plină de viaţă, pasionată de fotografie şi muzică. Îi plac florile,natura şi plimbările în aer liber. Face parte din echipa Bursuceii de peste 2 ani, timp în care a dat dovadă de serioyitate şi professionalism. 

Lavinia Cîrstea

Receptionista

mai multe despre Lavinia

Lavinia este o tânără pasionată de muzică, dans şi literature. Mereu veselă, prietenoasă şi optimist, Lavinia adoră să cunoască tot timpul persoane noi şi interesante şi să lege prietenii. Ii plac la nebunie copiii, fapt ce a fost determinat în alegerea Bursuceilor pentru locul de muncă.

George Milea

Instructor inot/(hidro)kinetoterapeut

mai multe despre George

George a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport profilul Fotbal, iar cea de-a doua Facultatea de Educatie Fizica si Sport specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala. A lucrat ca voluntar timp de doi ani la Centrul national clinic de recuperare neuropsihomoterie Nicolae Robanescu si mai colaboreaza in prezent cu Mondo Clinic (recuperare copii).

Alex Grigore (Fuzzy)

Instructor inot

mai multe depsre Alex

 Alex lucrează cu copii din 2014, preponderent inițiere înot și hidrokinetoterapie. A făcut cursuri de specializare în kinetoterapie, deficiente genunchi și coloana. Este pasionat de fotbal.

Strati Simona

Instructor inot

mai multe despre Simona

Alex Manea

Instructor inot

mai multe depre Alex

Alex Manea s-a alaturat de curand in Echipa Bursuceilor.

Bianca Nicolae

Instructor inot

mai multe depre Bianca

Absolventa a Universitatii Bucuresti, specializarea Comunicare si Relatii Publice si a unui master in Management si Marketing sportiv, UNEFS. Fosta inotatoare de performanta, campioana nationala in proba de 200 metri fluture. Componenta a lotului de juniori ce a participat la Campionatele Europene de Inot din anul 2008, de la Belgrad. Pasionata de fitness si de lucrul cu copiii (experienta de peste 6 ani cu copii)