ECHIPA BURSUCEILOR

O echipa de profesionisti dedicata total copiilor

Anca Tatomir

Fondator si Manager Bursuceii Veseli

Absolventa a facultatii de Business din cadrul Universitatii Lancaster, Marea Britanie si a unui masterat la Londra in cadrul prestigioasei Central Saint Martins, Anca a ales Romania din dorinta de a deschide un business propriu, lucrul care s-a materializat in scurt timp de la venirea in tara. Incepand cu anul 2011 organizeaza expozitii de arta, iar in anul 2013 deschide o galerie de arta contemporana in Bucuresti. Ca events manager are peste 60 de evenimente culturale organizate – expozitii, concerte, lansari de revista, piese de teatru etc. Proiectul Bursuceii Veseli a debutat odata cu Septembrie 2013.

Ancuţa Milea

Receptionista

mai multe depsre Ancuta

Ana este o persoană plină de viaţă, pasionată de fotografie şi muzică. Îi plac florile,natura şi plimbările în aer liber. Face parte din echipa Bursuceii de peste 2 ani, timp în care a dat dovadă de serioyitate şi professionalism. 

Lavinia Cîrstea

Receptionista

mai multe despre Lavinia

Lavinia este o tânără pasionată de muzică, dans şi literature. Mereu veselă, prietenoasă şi optimist, Lavinia adoră să cunoască tot timpul persoane noi şi interesante şi să lege prietenii. Ii plac la nebunie copiii, fapt ce a fost determinat în alegerea Bursuceilor pentru locul de muncă.

George Milea

Instructor inot/(hidro)kinetoterapeut

mai multe despre George

George a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport profilul Fotbal, iar cea de-a doua Facultatea de Educatie Fizica si Sport specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala. A lucrat ca voluntar timp de doi ani la Centrul national clinic de recuperare neuropsihomoterie Nicolae Robanescu si mai colaboreaza in prezent cu Mondo Clinic (recuperare copii).

Alex Grigore (Fuzzy)

Instructor inot

mai multe depsre Alex

 Alex lucrează cu copii din 2014, preponderent inițiere înot și hidrokinetoterapie. A făcut cursuri de specializare în kinetoterapie, deficiente genunchi și coloana. Este pasionat de fotbal.

Aya Alabak

Instructor inot

mai multe depsre Aya

Aya vine din Tunisia, mai precis din Oman, unde locuieste familia ei acum. Este studenta UNEFS, iubeste copiii si practica inotul de la o varsta frageda. A ales sa vina in Romania la studii pentru oamenii prietenosi si binevoitori. Vorbeste atat romana cat si engleza, o engleza perfecta am putea adauga. Ea este instructorul potrivit pentru copiii timizi (reuseste sa le intre pe sub piele si celor care nu vor sa auda de apa), dar si pentru copiii care vorbesc acasa in engleza.

Alex Manea

Instructor inot

mai multe depre Alex

Alex Manea s-a alaturat de curand in Echipa Bursuceilor.