POVESTEA BURSUCEILOR VESELI

Bursuceii veseli este un proiect care a fost implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 4: Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local. Centrul Bursuceii Veseli a fost dezvoltat si modernizat gratie acordarii unei finantari  nerambursabile in suma de 856.719,68 RON.

Prin implementarea acestui proiect am introdus in piata un nou concept de centru recreativ pentru copii. Oferind o gama larga de activitati, ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor parintilor si sa le oferim suport acestora pentru ocuparea timpului liber al copiilor prin activitati de calitate, care sa imbine sportul, creativitatea si activitatile educationale.

Programul fiecarui copil va putea fi personalizat in functie de nevoile existente, de preferintele exprimate si la solicitarea parintilor. Tipurile de abonament pentru cursuri, atat in timpul saptamanii cat si week-end vor fi foarte flexibile.

Urmarim atragerea unui numar cat mai mare de copii care sa beneficieze de: activitati educationale specifice programelor de gradinita sau de after school, de cursuri de inot in prima piscina publica acoperita (a carei calitate a apei este asigurata de o instalatie cu ozon), de  ateliere de pictura si modelaj, cursuri de dansuri si balet, ateliere de teatru si improvizatie, de programe informatice create special pentru copii si adaptate pe varste. In plus, va asteptam alaturi de noi, intr-un cadru prietenos si primitor, sa testati un nou concept de petrecere pentru copii: petrecerea la piscina alaturi de prieteni!

Bursuceii veseli este un proiect complex, un loc creat si construit pentru copii, unde acestia isi identifica talentele ascunse si isi folosesc imaginatia, un loc unde a invata nu implica constrangeri, un mediu care stimuleaza, nu disciplineaza. A fost un drum greu, dar, alaturi de voi si impreuna cu voi, Bursuceii veseli va deveni mai mult decat un concept inovativ, va creste, se va perfectiona si isi va implini rostul pentru care a fost creat: sa foloseasca si sa aduca bucurie tuturor copiilor!