PISCINA BURSUCEILOR

Piscina Bursuceii Veseli este locul ideal in care copii pot invata sa inoate inca de la cele mai fragede varste. Fiind conceputa special pentru copii, piscina dispune de un sistem foarte performant si inovator de filtrare si dezinfectare a apei. Sistemul de descompunere prin electroliza a clorului in clor natural si dozarea constanta a acestuia urmareste ca apa sa fie perfecta pentru pielea bebelusilor. Cu ajutorul instructorilor nostri specializati in lucrul cu copiii, micutii vor depasi frica de apa si in scurt timp vor inota ca niste profesionisti.
PISCINA
BURSUCEILOR

Bursuceii Veseli folosesc sistemul de hidroliz─â a s─ârii, un sistem inovator de cur─â╚Ťire a apei, recomandat piscinelor pentru copii. Modelul pe care folosim acum este sistemul Hayward AQL Plus model 2017, Hayward fiind lideri mondiali ├«n aparatur─â de cur─â╚Ťire a apei prin hidroliz─â a s─ârii.

Dispozitivul sparge sarea (NaCl) ├«n ioni. Electrozii produc clor ╚Öi hidrogen ├«n form─â gazoas─â, la o rat─â constant─â determinate de salinitatea apei din piscin─â. Automatizarea sistemului Hayward men╚Ťine aceast─â salinitate, ce determin─â rata de clorinare, constant─â. ├Än timp ce hidrogenul se elibereaz─â sub form─â de gaz, clorul formeaz─â a╚Öa numitul clor liber ce urmez─â traseul obi╚Önuit al piscinelor, cu excep╚Ťia faptului c─â ionul de clorur─â se poate reforma ╚Öi reconverti ├«n procesul de electroliz─â

Cum func╚Ťionez─â?

Monitorizarea
calit─â╚Ťii apei

Sistemul automatizat Hayward permite transmiterea, ├«n timp real, a indicatorilor (PH, Cl) pe telefonul mobil, astfel ├«nc├ót s─â existe control 100% ├«n ceea ce prive╚Öte calitatea apei din piscin─â. Este vital ca nivelurile de Cl liber ╚Öi de PH-ul s─â fie monitorizate cu aten╚Ťie pentru c─â resturile organice pot epuiza foarte rapid nivelul de clor, l─âs├ónd o protec╚Ťie sc─âzut─â ├«mpotriva bacteriilor din ap─â.

Mai mult dec├ót at├ót, de dou─â ori pe lun─â, laboratul atestat de analiz─â ALMARO MED cu care avem contract, recoltez─â probe pentru a fi siguri c─â bacteriile si impurit─â╚Ťile sunt distruse ╚Öi c─â indicatorii fizico-chimic sunt ├«n parametrii corespunz─âtori.

Apa este perfect igienizat─â, indicatorii r─âman├ónd constan╚Ťi datorit─â automatiz─ârii sistemului Hayward.
Nepl─âcerile cauzate de folosirea piscnei sunt eliminate – apa este m─ât─âsoas─â, nu apar efectele de ochi ro╚Öii, piele uscat─â, mirosuri nepl─âcute de clor dup─â curs. Nu folosim clor sintetic, folosim sare.

Beneficii

Programul de initiere inot ÔÇô copii cu varste peste 4 ani

Cursuri inot individuale recomandate copiilor care nu au mai facut inot sau care au mai facut cursuri, dar nu au depasit etapa de inot cu aripioare sau colac. Multi copii au frica de apa, altii nu au suficienta experienta pentru a intra la cursurile de grupa. Aceste obstacole pot fi depasite cu usurinta prin lucrul individual cu antrenorii nostri. Recomandam minim  4 sedinte individual si in cazul copiilor cu varste mai mari inainte de intrarea la grupa.

Un program standard de inot copii in 12 sedinte cuprinde:

 • Prima sedinta: Se constata nivelul cursantului. Se incearca familiarizarea acestuia cu instructorul prin jocuri acvatice.
 • A doua sedinta: Dezvoltarea motricitatii prin jocuri in apa. Invatarea unor tehnici de respiratie.
 • A treia sedinta: In functie de acomodarea copilului cu apa si temperamentul acestuia, se vor face scufundari. Se va invata tehnicade plutire.
 • A patra sedinta: Sincronizarea mainilor cu picioarele. Sarituri inapa.
 • A cincea sedinta: Sincronizarea mainilor cu picioarele si respiratia.
 • A sasea sedinta: Corectarea pozitiei clinostatice specificaprocedeelor de inot.
 • A saptea sedinta: Introducere in divesre stiluri de inot (bras si picioare crawl).
 • A opta sedinta: Abordarea stilului crawl.
 • A noua sedinta: Abordarea stilului de inot spate cu ajutorul plutei.
 • A zecea sedinta: Jocuri pe sub apa cu diverse obiecte. Scufundari.
 • A unsprezecea sedinta: Perfectionarea stilului crawl.
 • A doisprezecea sedinta: Recapitularea stilurilor de inot invatate.

Beneficii inot

 • Fizice: Inotul stimuleaza circulatia sanguina si ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor prin faptul ca in timpul inotului sunt puse in miscare toate grupele musculare simultan. Inotul ajuta la scaderea in greutate prin cresterea metabolismului (inlocuirea grasimii cu masa musculara). Inotul nu forteaza articluatiile. Este o activitate cu risc scazut de accidentare. Poate ajuta diverse afectiuni ale sistemului locomotor (hidrokinetoterapie). Are o influenta pozitiva asupra aparatului respirator. ( inclusiv in cazurile de astm).
 • Mentale: Inotul ajuta la puterea de concentrare, trebuie sa fii 100% prezent in exercitiu. Inotul ( ca si alte forme de exercitiu fizic) stimuleaza endorfinele si reduce riscul depresiei. Disciplina invatata in cursurile de inot ajuta la sedimentarea unui stil de viata echilibrat pe viitor.
 • Sociale: Copiii sunt stimulati sa socializeze in timpul cursurilor de inot si a invete unii de la altii, sa comunice si sa se respecte reciproc

Preturi