LABORATORUL DE ZAMBETE

Una dintre marile frici ale copilariei este mersul la dentist. La cabinetul stomatologic Laboratorul de Zambete ne-am propus sa schimbam acest lucru si sa transformam teama intr-o experienta placuta. L-am construit gandindu-ne doar la copii si am facut tot posibilul ca ei sa se simta bine si chiar sa se distreze! In acest scop am deschis unul dintre putinele cabinete stomatologice din Bucuresti dedicate in exclusivitate copiilor si astfel am reusit sa imbinam cel mai inalt nivel de profesionalism cu o atmosfera de poveste.

Despre Laboratorul de Zambete

Am vrut sa facem din Laboratorul de Zambete cel mai bun cabinet dentar pentru ingrijirea copiilor. Inainte de toate ne-am propus sa le placa atat de mult micutilor incat sa vina aproape din placere la cabinet, asa ca ne-am gandit la tot ce ar fi mai potrivit pentru spiritul lor jucaus cat si pentru sanatatea lor.

Ne-am dorit in primul rand o atmosfera prietenoasa si calda, asa ca am transformat camera intr-o incapere de poveste. Am adus apoi instrumente stomatologice proiectate special pentru copii pentru a duce la perfectiune nivelul de atentie pe care il oferim si pentru ca totodata sa pastram atmosfera fantastica. Medicii nostri stomatologi au fost alesi cu grija dupa reputatia lor in tratamentul dentar cat si pentru specializarea in tratarea copiilor. Astfel am ajuns la convingerea ca Laboratorul de Zambete este cabinetul ideal pentru copilul tau.

Asa a inceput povestea Laboratorului de Zambete – Cabinet stomatologic dedicat in exclusivitate copiilor.

Intreaba-ne tot ce vrei sa stii despre Laboratorul de Zambete!