ECHIPA BURSUCEILOR

O echipa de profesionisti dedicata total copiilor

Anca Tatomir

Fondator si Manager Bursuceii Veseli

Absolventa a facultatii de Business din cadrul Universitatii Lancaster, Marea Britanie si a unui masterat la Londra in cadrul prestigioasei Central Saint Martins, Anca a ales Romania din dorinta de a deschide un business propriu, lucrul care s-a materializat in scurt timp de la venirea in tara. Incepand cu anul 2011 organizeaza expozitii de arta, iar in anul 2013 deschide o galerie de arta contemporana in Bucuresti. Ca events manager are peste 60 de evenimente culturale organizate – expozitii, concerte, lansari de revista, piese de teatru etc. Proiectul Bursuceii Veseli a debutat odata cu Septembrie 2013.

Ancuţa Milea

Receptionista

mai multe depsre Ancuta

Ana este o persoană plină de viaţă, pasionată de fotografie şi muzică. Îi plac florile,natura şi plimbările în aer liber. Face parte din echipa Bursuceii de peste 2 ani, timp în care a dat dovadă de serioyitate şi professionalism. 

Lavinia Cîrstea

Receptionista

mai multe despre Lavinia

Lavinia este o tânără pasionată de muzică, dans şi literature. Mereu veselă, prietenoasă şi optimist, Lavinia adoră să cunoască tot timpul persoane noi şi interesante şi să lege prietenii. Ii plac la nebunie copiii, fapt ce a fost determinat în alegerea Bursuceilor pentru locul de muncă.

George Milea

Instructor inot/(hidro)kinetoterapeut

mai multe despre George

George a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport profilul Fotbal, iar cea de-a doua Facultatea de Educatie Fizica si Sport specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala. A lucrat ca voluntar timp de doi ani la Centrul national clinic de recuperare neuropsihomoterie Nicolae Robanescu si mai colaboreaza in prezent cu Mondo Clinic (recuperare copii).

Nicolae Ivan

Instructor inot

mai multe depsre Nicu

Nicu Ivan este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala. Nicu a fost sportiv de performanta, component al lotului national de triathlon.A participat la numeroase concursuri nationale si internationale, ocupand de fiecare data una dintre cele mai inalte trepte ale podiumului. Cu numeroase medalii la nivel national, Nicu a participat si la Cupele Europene, iar in 2011 a fost finalist al Cupei Mondiale de la Tiszaujvaros. Pe langa talentul si capacitatea de a-i invata pe cei mici tainele  inotului, Nicu este si specialist in kinetoterapie si hidrokinetoterapie sau terapie prin miscare care este o gimnastica medicala facuta in scop terapeutic pentru tratarea multor afectiuni.

Alexandru Serban (Flipper)

Instructor inot

mai multe depsre Flipper

Alexandru Serban (sau Flipper, cum ii spunem noi la Bursuceii Veseli), lucreaza de peste 5 ani cu copiii. A facut cursul de instructor inot atestat (2013 – 2014) si este fost campion national la TRIATHLON. Fost sportiv de performanta, Flipper este multiplu finalist national la concursurile de inot. In 2012 a luat locul II la Cupa Balcanica, iar in 2011 a fost Finalist European la Cupa Europeana de Triatlon din Turcia. Mai mult decat atat, a fost component al lotului Natioal de Triathlon din 2010 pana in 2014. Flipper este pasionat de sport si de masini, iar de curand s schimbat celebrul Matiz rosu pe un Volkswagen Passat

Alex Manea

Instructor inot

mai multe depre Alex

Alex Manea s-a alaturat de curand in Echipa Bursuceilor.

Bianca Nicolae

Instructor inot

mai multe depre Bianca

Absolventa a Universitatii Bucuresti, specializarea Comunicare si Relatii Publice si a unui master in Management si Marketing sportiv, UNEFS. Fosta inotatoare de performanta, campioana nationala in proba de 200 metri fluture. Componenta a lotului de juniori ce a participat la Campionatele Europene de Inot din anul 2008, de la Belgrad. Pasionata de fitness si de lucrul cu copiii (experienta de peste 6 ani cu copii)